Raamdecoratie

Wij bieden een zeer ruim assortiment van raamdecoratie aan, gaan van klassieke glasgordijnen en overgordijnen tot moderne vouwgordijnen en paneelgordijnen.

Uitvoering

Wij komen bij u aan huis om de juiste afmetingen te nemen en advies te geven omtrent afwerkingsmogelijkheden aangepast aan uw interieur. Ook voorzien wij een uitgebreide keuze aan binnen zonneweringen. Dit heeft niet alleen het doel om lichtinval buiten te houden maar ook heeft het een heel decoratieve functie die mits een goede afstelling een heel prettige en gezellige sfeer in huis kan teweeg brengen. Alles wordt op maat gemaakt en geplaatst en u kan rekenen op een snelle, correcte service door onze vakmensen!

Ons assortiment raamdecoratie bestaat uit gordijnen, overgordijnen, zonnewering, american stores, rolgordijnen, louverdrape, paneelgordijnen, ...


Atelier

Na het vakkundig opmeten door onze eigen vakmensen wordt in het atelier alles op maat gemaakt door een team van naaisters, zoals:
- Japanse wanden;
- overgordijnen;
- gordijnen;
- American stores;
- Kussens
- Tafelkleden
- …
Zij zullen jouw raamdecoratie met zorg behandelen.

Plaatsing

Na een bezoek in onze toonzaal, komen we bij u ter plaatse om uw keuze te bespreken en alles nauwkeurig op te meten. Vervolgens maken we een definitieve offerte op. De raamdecoratie wordt op maat geconfectioneerd en wordt door onze professionele plaatsingsdienst met veel zorg geplaatst.

We hebben ook een budget-lijn voor jonge starters. Kom gerust eens een kijkje nemen en wij overlopen met u alle mogelijkheden

Enkele sfeerbeelden

Vragen over uw raamdecoratie?

Heeft u een vraag over raamdecoratie? Een mailtje sturen volstaat voor ons hoor! Wij zijn gevestigd in de provincie Antwerpen te Boom, ook gekend als de Rupelstreek.