Schilderwerken

verf-schilderwerken

Wij hebben reeds 40 jaar ervaring in schilderwerken!

Onze vakmannen beschikken over allerhande afzuigapparatuur waardoor wij u kunnen garanderen dat er zo weinig mogelijk stof gemaakt wordt!

Kleuradvies

Bij het verfaaien van je interieur is de kleur bepalen het moeilijkst. Daar heb je doorgaans advies voor nodig.
Ook bij deze belangrijke beslissing helpen we je graag verder, zowel in de winkel als bij jouw thuis.

Bij ons kan de klant enerzijds terecht voor een totaalproject waar wij alles uitvoeren of anderzijds enkel voor het kopen van verf, materialen en behang tegen de juiste prijs.

Uitvoerende werken

Uw interieurwerken worden door ons team van vakmensen met zorg en tot in de puntjes uitgevoerd.
Na voltooiing wordt alles gecontroleerd samen met de klant zodanig dat beide partijen tevreden zijn.

Binnenschilderwerken

Lauriks Interieur Decoratie kijkt terug op een ruime ervaring in schilderwerken.
Wij kiezen steeds voor u de beste kwaliteit uit afhankelijk van de oppervlakte en het materiaal dat beschilderd moet worden.
U kan bij ons steeds terecht voor nieuwbouw, onderhoudswerken of renovatieprojecten.
Grote oppervlakten, lakwerk en andere schilderwerken; onze decorateurs verzekeren u steeds een prachtig resultaat.

U kan vrijblijvend naar onze winkel te Boom komen waar wij U graag helpen met verf- en kleuradvies om uw interieur uniek te maken!

Buitenschilderwerken

Ons team van ervaren decorateurs verzorgt ook al Uw buitenschilderwerken zoals gevels, ramen en deuren, garagepoorten, tuinhuizen en poolhouses.
Om een optimaal resultaat voor een opfrissing van Uw woning te bekomen is voorbereidend werk zeer belangrijk. Wij zorgen voor een behandeling met vochtwerende producten die Uw woning slagregendicht en dampdoorlaatbaar maakt.

Renovatieprojecten of nieuwbouw, bij onze vakmensen kan u steeds vrijblijvend terecht voor advies omtrent de kleur, gewenste techniek en prijsofferte.
Voor gevelschilderen, kalkverven, beitsen en vernissen kan u steeds bij ons terecht.

Gyprocwerken

Gyprocwanden/plafonds plaatsen is de ideale oplossing om niet bepleisterde oppervlakten en schuine muren weg te werken, maar ook om muren langs de binnenzijde te isoleren.
Met voorzetwanden kan u eventuele stopcontacten wegwerken en verkrijgt U een mooi egaal resultaat van de muren. Scheidingswanden creëren een herindeling van een kamer en met plafonds kan u bijvoorbeeld spots inwerken.

Al de geplaatste wanden/plafonds worden schilderklaar afgewerkt.
Wij garanderen steeds een professionele plaatsing voorafgegaan door, indien gewenst, isolatie van plafonds en zolderingen of door aangepaste gyproc voor vochtige ruimtes te voorzien.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte en ons decoratieteam staat u graag bij met advies en een antwoord op al Uw vragen.

Sierlijsten

Moluren

Met moluren zorgt u voor een elegante overgang van muur naar plafond en ze verbergen ook oneffenheden. Het is de finishing touch van een mooi geschilderde of behangen kamer in uw woning.

Plinten

Een muur zonder plinten oogt heel onafgewerkt en kaal. Plinten zijn niet alleen een decoratief gegeven maar ze beschermen ook de muur en verbergen eventueel uitzetvoegen voor als u werkt met parket. Nog een bijkomende troef: ze verbergen al uw kabels zodat alles mooi ingewerkt kan zijn.

Rozetten

Wilt u een groot plafond breken dan doe je dat met een decoratief element zoals een rozet. Of u nu kiest voor een rozet met bloemenmotief of een eerder strak ontwerp, het fleurt letterlijk uw plafond op.

Wandlijsten en Lambrisering

Met wandlijsten heeft u oneindig veel mogelijkheden om deze te verwerken in uw woonruimten. U kan deze gebruiken om kaders te maken op muur en plafond. Daarmee roept u een sfeer op van statige herenhuizen of riante kastelen. U kan ook kiezen om er lambriseringen van te maken, die geven uw interieur een iets landelijkere stijl. Ze bestaan in alle maten, vormen en stijlen voor ieders interieur.

Indirecte verlichting

Niets maakt een mooi aangeklede ruimte zo aangenaam als aangepaste verlichting. Daarvoor wordt meer dan ooit indirecte verlichting toegepast. Indirecte verlichting kunt u in moluren, plinten, in wanden en op wanden verwerken. Ze zorgen voor intieme sfeer en versterken de architectuur van uw woning. Als de profielen mee geschilderd worden met de muur of plafond, creëer je een extra ruimtelijk effect en wordt de verlichting echt één met de muur of plafond.

Enkele sfeerbeelden

Vragen over uw schilderwerken?

Zoekt u een betrouwbare schilder voor een eenmalig project of voor een langetermijn samenwerking in onderaanneming? Een mailtje sturen volstaat om vrijblijvend kennis te maken of een gratis prijsofferte voor uw schilderwerken te ontvangen.
Wij zijn gevestigd in de provincie Antwerpen te Boom, ook gekend als de Rupelstreek.