Bed-, bad- en huishoudlinnen

bed, bad, huishoudlinnen

Lauriks Interieur Decoratie heeft de perfecte oplossing voor uw stijlvol gedekte tafel, aankleding van de badkamer of slaapkamer.

Wij bieden enkel kwaliteit aan zoals zuiver linnen, katoen, vlas-polyester,... en dit bijna altijd uit onze voorraad. Tafellakens, lopers en servetten in op elkaar afgestemde kleuren samen met een ruim aanbod in afmetingen.

Ook voor het betere keukenlinnen kan U bij ons terecht voor o.a. professionele keukendoeken en schorten in exclusieve ontwerpen als verlengstuk van uw hedendaagse keuken. Onze collectie van superieur bedtextiel zowel in katoensatijn als jacquard geweven bestaat uit diverse afmetingen voor dekbedovertrekken, lakens en slopen. Ons aanbod is zeer uiteenlopend maar staat steeds garant voor een uitstekende kwaliteit.

Handdoeken, badlakens, gastendoekjes,... U vindt het allemaal terug in onze gezellige winkel die beschikt over een uitgebreide voorraad in het assortiment. Wij bieden U een ruime keuze in verschillende prijscategorieën, afmetingen en stijlen. Bij de meeste gamma's horen bijpassende badtapijten en badjassen, steeds stijlvol met een hoog absorberend vermogen en altijd extra zacht.

Enkele sfeerbeelden

Vragen over uw linnen?

Tegenwoordig heeft u zoveel keuze in allerlei soorten van linnen. U mag ons gerust een mailtje sturen als u hierover een vraag heeft. Wij zijn gevestigd in de provincie Antwerpen te Boom, ook gekend als de Rupelstreek.